Wil je leren paramotorvliegen?

Kom naar de startersdag op 21 maart 2020

March 20, 2020

Op 21 maart 2020 organiseren wij een startersdag voor de mensen die graag paramotor zouden leren vliegen. Op deze dag kom je te weten wat een paramotoropleiding allemaal inhoud en indien het weer mee zit maken we zelfs kennis met het echte werk op het terrein. Wil je er graag bij zijn dit jaar? Meld je dan aan door een email te sturen naar initiatie@profly.be

Paramotorlessen op volle toeren!

May 07, 2018

De leerlingen van 2018 staan klaar voor de eerste vluchten! Een spannend moment als paramotorpiloot. Gelukkig staat het weer aan onze kant en verloopt het allemaal vlot. Op de foto een moment uit de laatste les waar aangeleerd wordt om veilig met de motor om te gaan. In onze school doen we niets overhaast en staat veiligheid hoog aangeschreven. We doen dit dan ook met betrouwbaar materiaal. Interesse? contacteer ons...

Op zoek naar het uiterste?

Get ready for the... STORM!

May 07, 2018

Het chassis van de Storm is gewoon prachtig! Naar gewoonte bij ALS paramotors weer de keuze tussen aluminium, carbon, titanium en inox.. de moeilijkheid is kiezen.. 

Add some more info about this item...

May 06, 2018

Op zoek naar een buitenkansje? Wij plaatsen regelmatig ons demo en les materiaal te koop aan sterk verlaagde prijzen. Zo doet u een goeie zaak en beschikken wij steeds over het laatste nieuwe demo materiaal. Surf snel naar onze webshop voor de laatste producten.

CorsAir Service

Handleiding USB

May 05, 2018

De handleiding van uw motor en meer, altijd bij de hand!..

Volg CorsAir op facebook voor de laatste info:

https://www.facebook.com/corsairmotors/

Shop Online!

November 05, 2017

Vanaf nu is het mogelijk om een groot gedeelte van onze producten in de online shop te bekijken en eventueel aan te kopen via het online betaal systeem. Momenteel is er enkel PayPal en overschrijving beschikbaar.


Voor een deskundige uitleg over de verschillende producten kan je nog steeds in onze Shop terecht (enkel op afspraak).

Let op: lang niet alles staat online, enkel de belangrijkste zaken. Indien je op zoek bent naar iets specifieks of van een bepaald merk kan je steeds informeren per mail/telefoon, we doen ons best om u hierin bij te staan.

Bij ons staat de piloot met een uitrusting op maat centraal en niet het commerciële, wij bieden dus steeds eerlijke prijzen aan. Vind je elders toch goedkoper? contacteer ons: info@profly.be

Unieke paramotor opleiding in Limburg

Veiligheid en kwaliteit zijn onze 2 belangrijkste pijlers... We go higher.

July 04, 2017

Seizoen 2017 zat heel snel vol (vorig jaar al.. ) en is op vandaag nog volop bezig. Op heden kunnen we dus geen extra leerlingen aannemen...

Binnenkort starten we wel met het plannen en organiseren van de volgende lessenreeks(en). De eerstvolgende zal van start gaan in het voorjaar van 2018.  Omdat kwaliteit en veiligheid onze 2 belangrijkste peilers zijn, passen wij jaarlijks ons lessysteem aan. We leren uit eigen ervaring, uit ervaring van onze leerling-piloten en uit ervaringen van andere scholen wereldwijd. Zo proberen we in te spelen op de noden en houden we de lessen zo efficient mogelijk. Ook volgend seizoen zal er heel wat veranderen... We go higher!

Vul ons contactformulier in en ontvang een gedetailleerde infofiche rond onze nieuwe lessenreeks.
 

Bezint eer ge begint

Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

June 04, 2017

Wanneer je start met een opleiding tot paramotorpiloot en je wil op een veilige manier, zelfstandig kunnen vliegen, zal het heel wat van je vragen. Daar moeten we geen doekjes om winden.

 

Wij zijn ontzettend afhankelijk van verschillende factoren... Het weer, het terre in enz. 20 lesmomenten van gemiddeld 3 uur aanwezig zijn is veel... En die momenten worden last - minute aangekondigd. Wees dus bereid om tijdens de opleiding, andere activiteiten op te zeggen en de opleiding voorrang te geven... Denk maar aan familiefeestjes in het weekend, BBQ op een zomeravond, ... Wij moeten de ‘ideale’ vliegmomenten met beide handen grijpen om de opleiding zo snel mogelijk af te ronden. En inplannen word moeilijk. Wees je daar van bewust.

 

Ook na je opleiding is het erg belangrijk, zeker het eerste jaar, om regelmatig te gaan vliegen. De fijne technieken leer je later zelf, door te blijven oefenen.

 

Wees ook bereid een bepaald budget uit te besteden. In vergelijking met andere vliegsporten is paramotor zeer toegankelijk. Maar een goede opleiding en degelijk materiaal, zijn nu eenmaal niet gratis. Wees je daarvan bewust voor je aan de sport begint.

Laagste prijs garantie

May 08, 2017

Start lessenreeks 2017

Volg de avonturen van onze toekomstige piloten

April 01, 2017

Het is startschot is gegeven...

Vandaag was de start van de nieuwe lessenreeks en het begin van een spannende ontdekkingsreis voor 9 toekomstige piloten. Ben je ook benieuwd hoe de lessen evolueren? Volg onze Pagina op facebook en wees getuige van hun eerste kennismaking, hun eerste vluchten, het behalen van hun diploma enz.

New: Sky Monkey Paramotor Trikes

ProFly is officieel verdeler voor België

March 04, 2017

Sky Monkey's "COMFORT IS GEEN OPTIE"

Geproduceerd bij onze noorderburen in Nederland. Trikes die er niet alleen mooi uit zien, maar vooral comfortabel zitten en veiligheid hoog in het vaandel dragen. De 'Sky Monkey Gorilla' is hun eerste commerciële trike en zeker niet hun laatste!

Versnelde opleiding.

Leer vliegen onder de zon!

September 07, 2016

We denken erover na om de opleiding te versnellen. Opgelet, dit betekent niet verkorten in uren! Maar we kennen allemaal het weer in België en we zijn allemaal druk bezet. Dat voelen wij ook in onze opleiding... Het is bewezen dat men sneller leert wanneer men op korte tijd, veel kan oefenen, oefenen, oefenen. En hierop willen we inspelen.
Daarom hoor ik graag of er interesse is om een weekje mee te gaan op paramotorreis. Naar een locatie waar het weer optimaal is om te vliegen, waar we niemand storen en waar elke dag in het teken van paramotor zal staan...  Voor je het weet ben je gebreveteerd en zo kan je het jaar zelf nog zelfstandig van de sport genieten!

September 04, 2016

Kwaliteit en veiligheid boven alles. Bij ProFly geniet je van een opleiding van A-Z. 

De opleiding werd opgesplitst in 2 fasen, zodat je geen onnodige investeringen hoeft te maken tot je 100% zeker bent dat je verder gaat met de sport. We begeleiden je ook bij de aankoop van je eigen materiaal en leren je met je nieuwe uitrusting vliegen.

Please reload